Nissan Fan Club - Hungary

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Home Hírek Legfrissebb hírek A Megane padlólemezére épülhet a következő Nissan Tiida


Közösségi média: Neked egy kattintás, nekünk elismerés!
Hasznosnak ítéled az oldalt és ajánlanád ismerőseidnek? Tudod mit kell tenned. Wink

A Megane padlólemezére épülhet a következő Nissan Tiida

E-mail Nyomtatás PDF

Érdekes cikket olvastam a napokban az új Tiidáról. Azt, hogy a jövőre nézve ez most - Nissan Fan szempontból - jó avagy rossz hír, ki-ki döntse el maga. Wink A cikk alább olvasható:

"Az egyik japán autósmagazin információi szerint hamarosan bemutatkozhat a következő Tiida, amely költséghatékonysági okokból az új Megane platformjára épülhet, sőt a franciák két új TCe turbómotorja is belekerülhet a kompaktba.

Ez még csak egy elképzelés a következő TiidárólA Nissan Almera utóda, a Tiida 2004 óta van a piacon, így hamarosan elérkezik az idő az utód bemutatására. A kompakt már eddig is meglehetősen kacskaringós utat tudhat a háta mögött, hiszen a fiatalos, városi Quashqai mellett a Tiida a konzervatívabb vevőkört célozta, közepes sikerrel. Az autót a globalizáció szellemének megfelelően Észak-Amerikában Versa, Dél-Amerikában pedig Dodge Trazo néven forgalmazzák, a következő generációnál azonban már nem csak a márkajelvény és a dízelmotor származik más gyártótól.

A japán Best Car magazin információi szerint ugyanis a két év múlva debütáló autót már javában fejlesztik, ám költséghatékonysági okokból nem saját padlólemezre, hanem a Renault-éra. A kiválasztott platform nem meglepő módon a nemrég bemutatkozott Megane-é, így a következő Tiida a jelenleginél néhány centiméterrel hosszabb tengelytávval rendelkezik majd. A hossznövekedés minden bizonnyal jót tesz majd a már eddig is a kategória egyik legnagyobbikaként számon tartott helykínálatnak. A platformon kívül más fontos részegységek is a franciáktól érkezhetnek, többek között két benzines motor is. A kisebbik az új, 1,4 literes, míg a nagyobbik a kétliteres, szintén feltöltött TCe egység. A hírek szerint a japánok kompaktjában előbbi 130, míg utóbbi 180 lóerős teljesítménnyel lesz kapható, így jelentősen javul a menetdinamika is. A benzineseken kívül minden bizonnyal a dCi egységeket is megtaláljuk majd a kínálatban. Az új, a japánok elképzelése szerint továbbra sem forradalmi formájú Tiida valószínűleg 2010-ben mutatkozik be az egyik autószalonon, míg a kereskedésekbe 2011 folyamán kerülhet."

(Forrás: A5.HU)

 

Móka Smile

A nemrég felvett fiatal eladónő megkérdezi az osztályvezetőtől:
- A kedves vevő az iránt érdeklődik, hogy a kiválasztott pulóver összemegy-e a mosástól. Mit mondjak neki?
- Méretre jó neki a pulóver?
- Nem, egy kicsit nagy.
- Akkor mondja azt, hogy összemegy!

Friss hirdetések

Friss fórum hozzászólások

 Villamosság (353)
Beküldő: agisanci 
2018.07.14 13:47:54
 Általános Almera topic (7113)
Beküldő: zoli11 
2018.07.13 15:36:55
 Nissan Primera P12 2.0 /2004/ alapjárat (0)
Beküldő: Gyurka973 
2018.07.12 10:42:58
 Adok-veszek (Almera, Sunny, Tino) (1424)
Beküldő: sr20detfan 
2018.07.02 08:18:41
 Általános kérdések (Primera) (5200)
Beküldő: Mozee07 
2018.06.28 15:57:55