Nissan Fan Club - Hungary

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Home Hírek Legfrissebb hírek A Megane padlólemezére épülhet a következő Nissan Tiida


Közösségi média: Neked egy kattintás, nekünk elismerés!
Hasznosnak ítéled az oldalt és ajánlanád ismerőseidnek? Tudod mit kell tenned. Wink

A Megane padlólemezére épülhet a következő Nissan Tiida

E-mail Nyomtatás PDF

Érdekes cikket olvastam a napokban az új Tiidáról. Azt, hogy a jövőre nézve ez most - Nissan Fan szempontból - jó avagy rossz hír, ki-ki döntse el maga. Wink A cikk alább olvasható:

"Az egyik japán autósmagazin információi szerint hamarosan bemutatkozhat a következő Tiida, amely költséghatékonysági okokból az új Megane platformjára épülhet, sőt a franciák két új TCe turbómotorja is belekerülhet a kompaktba.

Ez még csak egy elképzelés a következő TiidárólA Nissan Almera utóda, a Tiida 2004 óta van a piacon, így hamarosan elérkezik az idő az utód bemutatására. A kompakt már eddig is meglehetősen kacskaringós utat tudhat a háta mögött, hiszen a fiatalos, városi Quashqai mellett a Tiida a konzervatívabb vevőkört célozta, közepes sikerrel. Az autót a globalizáció szellemének megfelelően Észak-Amerikában Versa, Dél-Amerikában pedig Dodge Trazo néven forgalmazzák, a következő generációnál azonban már nem csak a márkajelvény és a dízelmotor származik más gyártótól.

A japán Best Car magazin információi szerint ugyanis a két év múlva debütáló autót már javában fejlesztik, ám költséghatékonysági okokból nem saját padlólemezre, hanem a Renault-éra. A kiválasztott platform nem meglepő módon a nemrég bemutatkozott Megane-é, így a következő Tiida a jelenleginél néhány centiméterrel hosszabb tengelytávval rendelkezik majd. A hossznövekedés minden bizonnyal jót tesz majd a már eddig is a kategória egyik legnagyobbikaként számon tartott helykínálatnak. A platformon kívül más fontos részegységek is a franciáktól érkezhetnek, többek között két benzines motor is. A kisebbik az új, 1,4 literes, míg a nagyobbik a kétliteres, szintén feltöltött TCe egység. A hírek szerint a japánok kompaktjában előbbi 130, míg utóbbi 180 lóerős teljesítménnyel lesz kapható, így jelentősen javul a menetdinamika is. A benzineseken kívül minden bizonnyal a dCi egységeket is megtaláljuk majd a kínálatban. Az új, a japánok elképzelése szerint továbbra sem forradalmi formájú Tiida valószínűleg 2010-ben mutatkozik be az egyik autószalonon, míg a kereskedésekbe 2011 folyamán kerülhet."

(Forrás: A5.HU)

 

Móka Smile

A nők és a mese:
- a 8-éveset befekteted az ágyába aztán mesélsz neki,
- a 18-évesnek előbb mesélsz, aztán befekteted az ágyba,
- a 28-évesnek nem kell mesélni, hogy befeküdjön az ágyba,
- a 38-éves maga mond mesét, hogy befeküdj az ágyába,
- a 48-évesnek kitalálsz valami mesét, hogy ne kelljen befeküdnöd az ágyába.

Friss hirdetések

Friss fórum hozzászólások

 Általános Almera topic (7093)
Beküldő: zoli11 
Tegnap 23:40:01
 Általános kérdések (Primera) (5197)
Beküldő: Biriboy 
2018.05.13 16:19:28
 Primera alkatrészek (1810)
Beküldő: Biriboy 
2018.05.13 16:18:47
 Nissan Almera fordulati problémák (83)
Beküldő: samu 
2018.05.11 14:09:51
 Maxima (513)
Beküldő: nemeszo 
2018.05.08 20:10:15