Nissan Fan Club - Hungary

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Home Hírek Legfrissebb hírek Továbbfejlesztett Nissan GT-R Európának


Közösségi média: Neked egy kattintás, nekünk elismerés!
Hasznosnak ítéled az oldalt és ajánlanád ismerőseidnek? Tudod mit kell tenned. Wink

Továbbfejlesztett Nissan GT-R Európának

E-mail Nyomtatás PDF

Mielőtt elkezdik Európába exportálni, átalakítják a japán sportkocsit: erősebb motort, új futóműhangolást, átdolgozott elektronikát és jobb tapadású gumiabroncsokat kap.

Nissan GT-R

A változtatások persze nem csak az exportpéldányokat érintik: Japánban Series II néven kerül forgalomba az új változat. Az egyik lényeges módosítás a sok problémát okozó rajtprogram eltávolítása lesz, amiről már korábban is hallhattunk, de emellett megnövelik a 3,8 literes turbómotor teljesítményét a korábbi 475-ről 480 lóerőre. Valamivel lágyabbra cserélik a rugókat is, így javul az autó menetkényelme, és a szériafelszerelés részeként adják a korábban extraként rendelhető, a régi széria-abroncsoknál jobban tapadó Dunlop SP Sport 600 DSST gumikat.

Az Európában korábban bejelentett árak is emelkednek, igaz, csak 4-5%-ot, Japánban viszont vagy 10%-kal lesz drágább a GT-R. Az első hivatalosan behozott példányokat 2009 áprilisában helyezik forgalomba Európában, de mivel már több ezer GT-R-re érkezett megrendelés, aki csak most tenné le a foglalót a Nissan sportkocsijáért, az 2010 közepe előtt aligha kaphatja kézhez új játékszerét.

(Forrás: TotalCar.hu)