Nissan Fan Club - Hungary

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Home Hírek Legfrissebb hírek Nissan Qashqai I-WAY


Közösségi média: Neked egy kattintás, nekünk elismerés!
Hasznosnak ítéled az oldalt és ajánlanád ismerőseidnek? Tudod mit kell tenned. Wink

Nissan Qashqai I-WAY

E-mail Nyomtatás PDF

Újabb felszereltségi szinttel bővült a Nissan Qashqai modellek választéka. Az I-WAY limitált széria karosszériáját látványos kiegészítők különböztetik meg a többi kivitelből, míg műszerfalára a Connect navigációs-multimédiás berendezés került.

Nissan Qashqai I-WAYAz elmúlt esztendőben bemutatott Lounge után újabb limitált szériát ad ki a Nissan a Qashqai modellek alapjain. Az I-WAY sorozatot kívülről a modern formájú, 18 collos könnyűfém kerekek, az ezüstszínű kilincsek és tetősínek, a sötétített ablakok, valamint a nagyméretű panoráma napfénytető különbözteti meg a többi Qashqai típustól.

Az utastérben az alumínium pedálok, az elsötétedő belső visszapillantó tükör, valamint az opciós, piros cérnával varrott, kombinált huzatú - bőr-szövet - ülések jelentik a különbséget. A középkonzolra a Nissan Connect navigációs-multimédiás berendezését szerelték, amely egyébként a Note típusokhoz is rendelhető.

Nissan Qashqai I-WAYAz érintőképernyős Nissan Connect számos jól használható funkcióval rendelkezik. A rendszer működik Bluetooth és USB csatlakozással is, valamint képes iPod médiajátszó kezelésére is. Az audio és navigációs rendszer teljes mértékben integrált és elérhető benne a TMC (Traffic Message Control) szolgáltatás is. A navigációs rendszer frissítését SD kártyán lehet elvégezni, ami lényegesen egyszerűbb a gyári navigációs berendezéseken megszokottaknál. A Connect érintőképernyőjén jelenik meg a Qashqai tolatókamerájának képe is.

Az új, egyedi felszereltségi szint mostantól elérhető lesz mind a Qashqai, mind a Qashqai+2 modelleknél, mind a négy erőforráshoz.

(Forrás: Autóválasztó.hu, Hiradó.hu, KecskemétiTV.hu)

 

Móka Smile

Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is.

Friss hirdetések

Friss fórum hozzászólások

 Általános Almera topic (7093)
Beküldő: zoli11 
Tegnap 23:40:01
 Általános kérdések (Primera) (5197)
Beküldő: Biriboy 
2018.05.13 16:19:28
 Primera alkatrészek (1810)
Beküldő: Biriboy 
2018.05.13 16:18:47
 Nissan Almera fordulati problémák (83)
Beküldő: samu 
2018.05.11 14:09:51
 Maxima (513)
Beküldő: nemeszo 
2018.05.08 20:10:15