Nissan Fan Club - Hungary

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Home Hírek Legfrissebb hírek A Nissan GT-R Vorsteiner tuningcsomagot kapott


Közösségi média: Neked egy kattintás, nekünk elismerés!
Hasznosnak ítéled az oldalt és ajánlanád ismerőseidnek? Tudod mit kell tenned. Wink

A Nissan GT-R Vorsteiner tuningcsomagot kapott

E-mail Nyomtatás PDF

Az egyedi kiegészítőket gyártó Vorsteiner amerikai műhely egy új kittel rukkolt elő, amelyet a Nissan sportautójához, a GT-R-hoz kínál. Az amerikai tuning cég számos német gyártó sportautóját spécizte már fel. Garázsukban voltak már BMW-k, Mercedesek, Porsche-k is. A cég filozófiája arról szól, hogy abszolút gyári sportautókat saját morcosabb spoilereikkel, és egyéb kiegészítőkkel vértezik fel. A kis manufaktúra híres a finoman, elegánsan megrajzolt kiegészítőiről. Kifejezetten a japán sportautók tuningolására született meg külön részlegük, a Ventross, amelynek első példánya a Lexus IS-F volt.

A Nissan GT-R Vorsteiner tuningcsomagot kapottA következő modell, amelyet a cég kezelésbe vett nem más, mint a Nissan GT-R, amely egyedi spoilerkittet kapott. Az első köténybe olyan légbeömlőket építettek, amelyek nagyobb mennyiségű levegőt juttat az első féktárcsákhoz, hogy egy tempósabb menetben megfelelő hűtése legyen a fékeknek. A módosítások az autó hátulját sem hagyták változatlanul, egy könnyített hátsó kötényt kapott a GT-R amelynek súlya csupán 50 százaléka az eredetinek. A lökhárító alján karbon diffúzor kapott helyet, amely a négy kipufogóvéget veszi körül. Szintén a Ventross csomag része a háromrészes könnyűfém 19 illetve 20 colos felni, amelyekre úthenger méretű gumiabroncsokat szerelnek fel. Sem a belső teret, sem az autó motorját nem módosítja az amerikai cég, de úgy gondoljuk, hogy a gyárilag 480 lóerős erőforrás több mint elegendő vehemenciával mozgatja a közel 1,7 tonnás kasztnit. Ugyan a tuning változat adatairól nincsenek információink, vélhetően a gyári érték (3,5 mp) környékén teljesíti a százas sprintet, és végsebessége 320 km/h környékére tehető.

Aki egyedi elemekkel szeretné felruházni a GT-R-jét, és a Vorsteiner cég csomagját választja, annak június elsejéig kell várnia. Az kiegészítők árairól még nem számoltak be, de mivel karbonból készül a legtöbb elem, vélhetően mélyen a pénztárcájába kell majd nyúlnia a leendő kliensnek.

(Forrás: A5.hu, Autolabor.hu)

 

Móka Smile

- Téged mi zavar jobban, a tudatlanság vagy a közöny?
- Nem tudom és nem is érdekel!

Friss hirdetések

Friss fórum hozzászólások

 Általános Almera topic (7180)
Beküldő: egonca 
2018.12.05 18:44:15
 Adok-veszek (Primera) (1240)
Beküldő: Blo107 
2018.11.23 23:16:46
 Általános kérdések (Primera) (5204)
Beküldő: Blo107 
2018.11.23 23:15:05
 Nissan Almera fordulati problémák (92)
Beküldő: deco 
2018.11.13 18:03:45
 Primera P12 (1099)
Beküldő: Vlad 
2018.10.16 19:35:17